Q-Notes - et kor i bevægelse

Nye medlemmer

Vil du synge i et rytmisk kor der vægter både kvalitet og hygge, så er Q-Notes måske noget for dig. Ønsker du at synge i koret, så skal du kontakte korets formand Birthe Kjøller på telefon 2664 9197 eller på mail b.kjoeller@gmail.com

 

 

 

Q-Notes - et cittaslow kor

Cittaslow kan også være at synge. Den 4. maj blev Q-notes sammen med en gruppe andre ansøgere certificeret i byrådssalen i Svendborg. Vi er et rytmisk kor med ca. 20-25 medlemmer, der kan lide at synge sammen. Cittaslow-konceptet falder godt i tråd med vores koraktiviteter. På samme måde som naturen, lokalsamfundet og den øvrige kultur i Svendborg styrker cittaslow, mener vi, at også sang og musik gør det.

For os er det at synge en del af det gode liv. Når vi mødes på øveaftnerne giver vi os tid til at hvile i musikkens univers. Vi kopler af fra en hverdag der kan være nok så stressende med sine mange krav og tilbud. Vi får et frirum der giver mulighed for gode oplevelser. Det er udfordrende at arbejde med at få stemmerne til at harmonere. Det giver os en tilfredshed når det lykkes og et lethed i sindet når vi skilles efter en aften sammen.

Det sociale samvær og den gode stemning er en vigtig drivkraft når vi forbereder os til en koncert. Når vi møder publikum stræber vi efter at give den gode oplevelse vi selv har haft ved at synge og være sammen videre til andre.

At udtrykke sig med sang vækker nye sider af sjælen til live og giver netop den livskvalitet som cittaslow stræber efter. Derfor er vi glade for at vi nu er med i cittaslow-bevægelsen - formodentlig som det første kor i Danmark