Q-Notes - et kor i bevægelse

Nye medlemmer

Vil du synge i et rytmisk kor der vægter både kvalitet og hygge, så er Q-Notes måske noget for dig. Ønsker du at synge i koret, så skal du kontakte korets formand Birthe Kjøller på telefon 2664 9197 eller på mail b.kjoeller@gmail.com

 

 

 

Besøg fra Sokndal

I Kristihimmelfartsferien 2009 havde vi besøg af Korkampaniet fra Sokndal i Norge. Soknal ligger ca. midtvej mellem Kristanssand og Stavanger. Fredag stod i musikkens tegn. Vi havde sat hinanden stævne i Multihuset på Skårupvej og her blev der så øvet til den fælles koncert, der skulle foregå på torvet i Svendborg om eftermiddagen. Curt Sørensen bød vores gæster velkommen i Multihuset og Morten Sol bød velkommen i forbindelse med vores koncert på torvet.

Sol var der i hvertfald, da vi skulle i gang med koncerten. Det havde ellers set mørkt ud kort forinden, hvor regnen stod ned i stænger. Sikkert ikke noget der kunne ryste vores norske piger, men det gav lidt panrynken hos arrangørene. Vi slap med skrækken, og det blev en god koncert krydret med fællessange - både på norsk og dansk. Og så ikke et ord om keyboardproblemer, og at det var par gæve piger uden den store teknsike indsigt, der løste problemet. Så ka' vi lære det.

Fredag aften stod den på sammenkomst i Multihuset , god mad og mere sang.

Lørdag var der arrangeret tur til Holkenhavn Slot. Nordmænd har det med slotte, som vi danskere nok har det med bjerge. Vi håber at vores gæster fik den oplevelse, de havde forventet, og så var det jo også helt fint, at vi nåede tilbage tilbage til Svendborg inden forretningerne lukkede. Shoppengenet huserer ikke kun i Danmark.

Se alle billederne fra besøget: Foto fra besøg  (kræver brugerid og password)

Foto1

Curt Sørensen bøde velkommen i Multihuset og fik ved samme lejlighed en hilsen fra Sokdal.

 

 

 Ja udstyret er da i orden hos pigerne fra Norge. Kun Ragna mangler en paraply


Morten Sol bød velkommen på torvet i Svendborg. Er det mon med vilje, at han dækker for det norske flag?

Foto1


Here we come Svendborg - hvem tør stå i vejen for sådan en flok friske piger?

 

 

 


Farvel Svendborg og på gensyn.